Vanja Čiček

vanja

Diplomirana medjezikovna posredovalka in filozofinja

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook: Vanja Čiček

Linkedin: Vanja Čiček

051 338 607

Šefica Nina Zorman je dejala, da je najtežje pisati o sebi. Res je. Sploh, če ti je nerodno ob pihanju na dušo samemu sebi. Ampak to je ena mojih precejšnjih značilnosti – v sebi vem, kdo sem, a glasno bahanje o sebi mi je tuje, zato pa se na svoj račun večkrat rada pošalim. Zato bom v teh vrsticah ostala skromno – objektivna in malenkost sarkastična. :)

Študirala sem to, za kar sem najbolj talentirana: prevajanje in tolmačenje iz angleškega jezika v slovenskega in obratno ter filozofijo. Moj spomin ni ravno blesteč, zato za »štrebanje« na pamet res nisem primerna (kako študenti medicine predelajo vse tiste debele bukve, mi nikdar ne bo jasno). Zato ostajam pri svetu misli, brez da bi si jih morala na silo zasidrati v svojem umu (tiste nepomembne itak hitro zbezljajo, haha).

A kot marsikoga drugega, me je življenjska pot popeljala ven iz filozofsko-prevajalskih krogov v svet medijev. Nekaj let sem delala za dva spletna medija, kjer sem si pridobila zares bogate izkušnje o tem nadvse zanimivem svetu. Blizu so mi močne, pozitivne zgodbe, zlasti če so povezane z okoljevarstvenimi vidiki oziroma naravo. Menim, da je odmik od narave tudi odmik od samega sebe. Za veliko psihičnih in fizičnih problemov sodobnega človeka tako »krivim« sodobno družbo, katere enormna masa posameznika odmika proč o primarnih vzorcev, katere pravzaprav potrebuje za preživetje. Zelo me zanima tudi etnobotanika, ki bi v kakem relativnem vesolju lahko postala moja druga študijska pot. Ali pa glasba (moje večno obžalovanje bo, da se nisem naučila igrati na kak inštrument, čeprav pa, priznam, kar dobro pojem). Ali pa igra (komot me daš v film, je pa res, da sem izjemno nefotogenična). V bistvu nimam neke fiksne osebnosti, zato se moji interesi spreminjajo iz leta v leto. Še ena na svoj račun, ha!

Po končananem porodniškem staležu sem vedela, da si želim svojo kariero ustvariti drugje. Iskala sem način, kako si kariero zgraditi v službi, kjer pritiski ne bodo enormni, kjer bo kolektiv super in kjer se bom naučila novih stvari. Ne vem zakaj, ampak v življenju mi velikokrat sledi sreča (bizarne zgodbe, vam rečem). In tudi tokrat je bilo tako; to, kar sem si želela, sem tudi dobila pri Kreativni PiKI. Digitalni marketing, v povezavi z mojimi novinarskimi izkušnjami zna biti win-win kombinacija, saj gre za dve strani istega »papirja«.

Sem pa tudi mamica dveh čudovitih deklic, ki vsak dan preizkušata moje in partnerjeve meje. Vedno sem nadvse cenila samoto in mir in kaj kmalu sem se zavedela, da tega ob otrocih pač ni. Tuširanje zadnjih nekaj let tako nikakor ni solo akcija. Čim zlezem v bano, sta obe ob meni, ena v mokro bano meče oblačila iz koša za umazano perilo, druga se igra s košem za smeti, iz katerega na tla zlije nekaj deci vode, katero je v koš dan prej očitno nalila starejša hči. Kaos, vam rečem. Ampak na ta kaos sem ponosna; ponosna sem, da ga moram »hendlat«, ker sem ob poslovni ženski tudi mati.

PIšite Kreativni PiKI

Sporočite nam vaše želje, predloge ali povpraševanje.

PODATKI O KREATIVNI PIKI

Ime družbe: Kreativna PiKA, družba za komunikacijski management, d.o.o.
Skrajšano ime družbe: Kreativna PiKA d.o.o.
Sedež družbe: Jurovska cesta 21, 2230 Lenart v Slov. goricah
Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro
+386 (
0) 70 670 740 (Zmago)
+386 (0) 31 540 261 (Nina)
+386 (0) 51 677 366 (Anja)
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Matična številka: 7137249000
Davčna številka: SI15422895
Transakcijski račun:
SI56 1010 0006 0441 762, Banka Intesa Sanpaolo
SI56 0318 2100 0520 527, SKB, d.d.
Osnovni kapital: 7.500 evrov
Registrsko sodišče:
Okrožno sodišče na Ptuju, št. registrskega vpisa: 2016/38290